Természetfotók - Harcz Balázs Dániel természetfotós

Természetfotók, tájképfotók Harcz Balázs Dániel fotói - üdvözlöm a honlapomon

En

ENGLISH

Bevásárlókosár
image

Harcz Balázs Dániel természetfotós és tájképfotós weboldala

Szeretné, ha a számítógépén a háttérkép minden nap egy új, színpompás természetfotó lenne? Vagy örülne a hálószobája falán egy Seychelles-szigeteken készült romantikus, tengerparti fotónak vagy egy háborítatlan, alpesi tó képének? Vagy egy olyan pólónak, puzzle-nak, asztalterítőnek, nyakkendőnek, hűtőmágnesnek, amely a rajta pompázó csodás természetfotó jóvoltából a mindennapjai monotonitásába egy mosolyt csempészik? Szeretné, ha természetfotók díszítenék lakását?

Szeretné meglepni a szeretteit vagy kollégáit olyan fotókkal, amelyek eddig nem látott természeti tájakat ábrázolnak, vadállatok különleges viselkedését mutatják be, magashegységi, kristálytiszta tavakat ábrázolnak, melyekben a környező hegyek ormai tükröződnak? Vagy szeretné őket elkápráztatni egy vízesést és a benne látható szivárványt megörökítő tájfotóval, vagy esetleg egy olyan felvétellel, amelyen egy hegyi patak az évezredek során kivájt szakadékban zubogó formájában tör át?

Ha a fenti kérdések közül valamelyikre a válasza “Igen!”, akkor valószínűleg jó helyen jár, mert abban reménykedem, a galériámban talál majd olyan tájképeket, illetve természetfotókat, amelyek megfelelnek az igényeinek. Kérem, lapozgasson bele az egyes képkategóriákba, és válasszon kedvére való képet vagy képes ajándékot. És ha nem talál olyat, amelyik megfelelne, akkor írja le nekem, pontosan milyen képekre (tájfotókra vagy természetfotókra) vágyik, adjon nekem egy kis időt, és megpróbálom elkészíteni álmai fotóját/fotóit. Ebben nagy örömömet fogom lelni.

Árak

Partnerek

Fordítóiroda

Vanegyperce.hu - Ingyenes apróhirdetés feladás 1 perc alatt!

Börzsöny

3D panoráma fotók

Aktuális

2009_827.jpg

2011. március 2-től 17-ig az Albertfalvai Művelődési Házban (Budapest, XI. ker. Gyékényes utca 45 - 47.) természetfotóimból önálló kiállítást rendeztek. 43 alkotásom volt kiállítva nagy méretben 15 napon át. A kiállítás nagy sikert aratott, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a művelődési házba ellátogató érdeklődőktől, műkedvelőktől.

 

Véletlenszerűen kiválasztott természetfotók a gyűjteményemből

Pókháló egy ködös reggelen

Pókháló egy ködös reggelen

Sirálybőgés Velencében

Sirálybőgés Velencében

Velencei tükröződések

Velencei tükröződések

Télutó

Télutó